Blogista

Käsittelen täällä elokuvia, TV-sarjoja, kirjoja, sarjakuvia, tarinoita ja roolipelejä, erityisesti eläinaiheisia sellaisia. Aiheen takia juonipaljastuksia luonnollisesti esiintyy, joten varovaisuus on suotavaa. Ilmoitan juonipaljastuksista silloin, kun minusta tuntuu siltä, ettei spoilattavat teokset tule muuten ilmi ennen kuin on liian myöhäistä. Esimerkiksi arvosteluista löytyy usein spoilereita, jotta voisin kertoa ajatuksistani vapaammin.

Pyrin postaamaan ainakin pari postausta kuussa. Jos kuitenkin täällä on pitkään hiljaista, se johtuu yleensä inspiraation puutteesta tai kiireistä, joista pyrin kuitenkin ilmoittamaan. Teidän postausideanne otan ilolla vastaan, niin täällä kuin muissakin paikoissa, joissa pyörin. Vaikka kirjoitankin tätä blogia lähinnä omaksi huvikseni, on todella mukavaa, mikäli uskaltaudutte kommentoimaan kirjoituksiani. Arvostan jokaista asiallista kommenttia! Kritiikkiäkin kannattaa antaa, koska kehittelen blogia teidän kommenttejen pohjalta lukijaystävällisemmäksi.

Blogin vanhoja bannereita/otsikkokuvia

IMG_7452.jpg

Blogin ensimmäinen otsikkokuva. Kuvassa Ruohometsän kansassa esiintyviä pitkäkorvia, vasemmalta oikealle: Viikka, Pähkinä, Vatukka, Voikukka, Isopää, Rautatammi, Hopea ja Liutti.

Ylläpitäjästä

Minut voi bongata netistä lähinnä nimimerkillä Aurinkomursu. Suurimpia fanituksen kohteitani ovat Leijonakuningas, Hopeanuoli ja Ruohometsän kansa (ja fiktion ulkopuolelta mursut). Kärkikolmikko ei välttämättä tule niin selvästi esille, koska mielummin käyn läpi uusia tuttavuuksia kuin katson/luen lukuisia kertoja jo itselleni tuttua sisältöä.

Muiden teoksiin uppoutumisen lisäksi pidän omien tarinoiden kehittelemisestä. Olenkin useamman vuoden ajan kirjoittanut mursutarinoita, jotka keskittyvät minun ja kahden kaverini mursuhahmojen kohtaamiin seikkailuihin ja vastoinkäymisiin. Lisää näistä tarinoista voi lukea sivulta Hahmoni Aurinkomursu.

Olen ylläpitänyt aikaisemmin monia blogeja, mutta olen yleensä hylännyt ne nopeasti, kun inspiraatio ei ole riittänyt. Yleensä aiheet ovat olleet aika rajattuja, mutta olenhan minä kerran postaillut kirjaimellisesti kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Juttujani fiktiosta muualla

Instagram-tililtäni löytyy ostoksia, lahjoja ja lainauksia sekä jotain muutakin aiheeseen liittyvää. Storyssa ilmoittelen silloin tällöin blogin uusista postauksista.

Olen toisena ylläpitäjänä Parantajan polussa. Sinne postailen kaikkea Erin Hunterin kirjoihin liittyvää. Siitäkin huolimatta myös tänne saattaa joskus vielä tulla jotain Parantajan polun aihepiiriin sopivaa.

Olen myös yksi Soturikissat-roolipeli Hopeaklaanin ylläpitäjistä.